arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

Nieuwe MAN vrachtwagen voor Heicom

Wordt er een nieuwe vrachtwagen aangeschaft en geleverd? Dan moet deze 'nat gemaakt' worden. Waar dat op neerkomt is het volgende: een gezellig samenzijn, met een hapje en drankje, om de nieuwe vrachtwagen eens uitvoerig te bewonderen. Dit vond plaats op 22 september met collega's, familie en zakelijke relaties.  

Vanaf 25 september zijn de Nederlandse wegen weer wat kleurrijker met deze prachtige paarse MAN-vrachtwagen. De vrachtwagen werd geleverd door Roordink en is van alle gemakken voorzien. Onze chauffeur Erik had nog wat specifieke wensen, zoals de prachtige verlichting op de voorkant van de truck. Heicom en Erik zijn zeer tevreden met het resultaat. 

Categorie
Nieuws
Datum
03.10.2023
Heicomvracht700.jpg
Heicomnatmaken1.jpg
Heicomvrachten6.jpg
Heicomvrachten4.jpg
Heicomvrachten12345678910.jpg
Een impressie!

Lekker bakkie!

We hadden nog een grote/kleine primeur:

Een oude tuktuk is compleet gereviseerd en gerestyled naar de huisstijl van Heicom. Vervolgens is er een professioneel koffiezet apparaat ingebouwd.

Het prachtige karretje gaat gebruikt worden voor beurzen en open dagen, waarin we de bezoeker van heerlijke cappuccino's zullen voorzien! Tijdens het natmaken van de MAN werd de Tuktuk al volop uitgetest en goedgekeurd.  

Heicomtuktuk200.jpg
Volgend nieuwsbericht
Cappuccino's op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023