arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

Terugblik: Kennisdag Integraal Toezichthouden

Groen maakt vaak integraal onderdeel uit van ‘civiele’ bestekken. Kiwa Training zien dat hier nogal eens uitdagingen uit voortkomen en hoe zijn deze uitdagingen beter te tackelen dan vakkundige betrokkenen uit het hele land bij elkaar te brengen en te laten sparren over aanpak en oplossingen. Met ruim 85 deelnemers uit alle windstreken en enorm veel input en inspiratie kunnen we alleen maar zeggen dat het een enorm succes was, die smaakt naar meer!

De dag stond in het teken van kennis delen en inspireren. Met een locatie als Kanaal 30 in Utrecht werd daar een perfecte basis voor gelegd. De ontspannen sfeer van deze “creatieve broedplaats” zette de deelnemers aan om mee te denken en vooral mee te praten over de mogelijkheden op het gebied van integraal toezichthouden. 

Het programma was gevuld met toonaangevende sprekers,en het in gesprek gaan met de andere deelnemers. Angelique Krüger verzorgde samen met Arjan Zoontjens van Arbor Consultancy de opening, waarna Hans Kaljee op zeer enthousiaste wijze zijn verhaal deelde met betrekking tot het Boomgranulaat project in Amsterdam. Vervolgens gaven Arbor Consultancy, Maasarend, Innogreen en KIWA een presentatie. Namens Heicom vertelde Marcel Straatman de gasten meer over boomsubstraten. Hierin kwam het belang van (recente) analyses naar voren. Middels praktijkvoorbeelden gaf Straatman aan welke aspecten belangrijk zijn binnen chemische en fysische analyses. 

In de middag werden de deelnemers uitgenodigd om het gesprek aan te gaan met elkaar over 1 van de thema’s. Hoe pakt een ander bepaalde uitdagingen aan? En wat kan ik hiervan leren?

De reacties waren uiteenlopend. Zo gaf de een aan dat hij nog veel te leren had en de ander juist dat hij veel energie en inspiratie had gekregen van de sessies. De kennisdag werd gezien als een goed initiatief en eerste aftrap. Wordt vervolgd!

Categorie
Nieuws
Datum
11.02.2019
15.jpg
38.jpg
12.jpg
17.jpg
8.jpg
bron

www.linkedin.com/company/kiwa-training/

Volgend nieuwsbericht
Terugblik: Heicom op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg