arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Daktuingrond

Vraag offerte aan
Product thumbnail Daktuingrond

Door de vergaande verstedelijking van Nederland krijgen we steeds meer problemen met overtollig regenwater en fijnstof. Vergroening van steden staat dan ook bij veel overheden op de agenda. Een vorm van vergroening die geen extra ruimte kost, zijn daktuinen, terwijl ze een heel aangename bijdrage leveren aan CO²- en fijnstofopname, het binnenklimaat en afname van hittestress. Daarnaast hebben daktuinen ook een isolerende werking, een natuurlijke uitstraling en bieden ze bescherming tegen weersinvloeden op de dakbedekking. 

De uitdaging bij het vergroenen van daktuinen zit vooral in gewicht en laagdikte. Bij een daktuin heb je vaak beperkte laagdikte waar mee gewerkt moet worden. In deze laagdikte moeten goede omstandigheden gecreëerd worden. Er is veelal weinig ruimte om de vochtbalans op peil te houden.
Heicom is in het bezit van RAG Green Roof, het keurmerk voor daktuinsubstraten, die aansluit op de Nederlandse wet- en regelgeving. De certificering is gebaseerd op de Duitse FLLrichtlijnen. Het keurmerk leidt tot de verbetering van de huidige FLL-richtlijnen, vooral op chemische en fytosanitaire aspecten. Een mooi voorbeeld is een onkruidarm daktuinsubstraat. Doordat de daktuinsubstraten binnen liggen opgeslagen, is het product altijd goed te verblazen. Onze producten zijn zowel geblazen, los gestort of in bigbags leverbaar. 

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw product. U krijgt deze snel mogelijk opgestuurd.

Reactie binnen twee werkdagen

Heicom streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op de aanvraag. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord: vul het terugbelformulier in op deze website of bel 0525 - 63 0889 om direct in contact te komen met één van onze medewerkers.