arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Parken

Parken maken al sinds jaar en dag onderdeel uit van het ontwerp van steden. En wat grote koningen en keizers van weleer met hun imposante paleistuinen al vermoedden is inmiddels ruimschoots bewezen: groene omgevingen verbeteren de kwaliteit van leven. 

Heicom is producent van bodemverbeteraars en substraten waarmee de meest uitdagende omgevingen groen worden en blijven. In deze pagina lees je over het belang van stadsparken, zie je inspirerende voorbeelden en lees je over de toegevoegde waarde van Heicom.

Lees waarom we van parken gelukkiger worden

Producten

Bekijk alle producten voor parken

Projecten

Aandacht voor mooie parken verhoogt de waarde van de omgeving op allerlei gebieden. We leveren maatwerk, gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en voor gefundeerd advies. Dat zie je dan ook terug in onze projecten.

Bekijk al onze projecten

Meer weten?

Meer weten over groenvoorziening in parken? Neem contact op met onze specialist op dit gebied. Doe dit via onderstaande gegevens of laat je terugbellen met behulp van het formulier.

Directeur

Herbert van Werven

Bekijk ook

Steden

Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onze missie om steden, parken en sportvelden echt groen te houden. 

Bekijk groenvoorziening voor steden

Sportvelden

Een groen sportveld, de geur van gras en je er helemaal op uitleven, het is voor miljoenen Nederlanders een lust. 

Bekijk groenvoorziening op sportvelden