arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Heicom Irrigatiesysteem

Vraag offerte aan

Het systeem bestaat uit capillair-actieve vezels die in cilinders (konen) in de Permavoid® Units geplaatst worden. Deze vezels transporteren het in de units opgeslagen water terug naar het substraat en de wortels in tijden van droogte. Gebruik van pompen, slangen, kleppen, energie en/of meet- en regeltechniek is daardoor overbodig geworden. 

Het capillair-actieve irrigatiesysteem is duurzaam, volledig onderhoudsvrij en kan daar waar nodig in het systeem geplaatst worden. Het
systeem functioneert ongeacht het gebruik van de oppervlakte. Dit kan beplanting, verharding of zelfs een parkeer- of verkeersfunctie zijn.
Daar waar de units verantwoordelijk zijn voor het horizontale transport van water, dienen ze ook voor de opslag van water voor periodes
van droogte gedurende het groeiseizoen. De hoogte van units 85 mm garandeert de gewenste zijwaartse waterafvoer en kent regelbare opslagcapaciteit. Aan het gewenste watermanagement wordt hiermee invulling gegeven. 

Het systeem is tot 92% vulbaar (wat gelijk staat aan 78 mm water) waardoor de kans op uitdroging sterk afneemt en de behoefte aan irrigatie na het aanslaan van de beplanting vermindert. Daarbij hebben de kunststof units een zeer lange levensduur. Water wordt opgeslagen in een luchtlaag onder het substraat en afgescheiden door een filterend geotextiel, waardoor deze luchtlaag altijd vrij van substraat en verontreiniging blijft.

 

Vraag offerte aan
Materiaal  Polypropyleen (CoPo)
Afmeting Unit  708 x 708 x 85 mm à 3 kg
Prefab panelen  2.130 x 1.420 x 85 mm = 3,01 m²
Statische druksterkte > 715 kN/m2
Gewicht  6 kg per m²
Open ruimte  > 95%
Type verbinding  Conische verbindingspin Permatie
Irrigatie  Capillaire vezel cilinders

http://www.heicom.nl/downloads

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw product. U krijgt deze snel mogelijk opgestuurd.

Reactie binnen twee werkdagen

Heicom streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op de aanvraag. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord: vul het terugbelformulier in op deze website of bel 0525 - 63 0889 om direct in contact te komen met één van onze medewerkers.