arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Sportvelden

Een groen sportveld, de geur van gras en je er helemaal op uitleven, het is voor miljoenen Nederlanders een lust. 

Heicom is producent van bodemverbeteraar en substraten waarmee de meest uitdagende omgevingen groen worden en blijven. Van Eredivisie voetbalvelden tot ultra vlakke tees op de hoogst aangeschreven golfbanen. In deze pagina lees je waarom sportvelden groen houden een vak apart is. Met inspirerende voorbeelden en de toegevoegde waarde van Heicom.

Ontdek waarom sportvelden groen houden een vak apart is

Producten

Bekijk alle producten voor sportvelden

Projecten

Sportvelden groen maken én behouden is een vak apart. We leveren maatwerk, gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en voor gefundeerd advies. Dat zie je dan ook terug in onze projecten.

Bekijk al onze projecten

Meer weten?

Meer weten over het groen houden van sportvelden? Neem contact op met onze specialist op dit gebied. Doe dit via onderstaande gegevens of laat je terugbellen door midel van het formulier. 

Manager Sales

Marcel Straatman

Bekijk ook

Steden

Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onze missie om steden, parken en sportvelden echt groen te houden. 

Bekijk groenvoorziening voor steden

Parken

Parken maken al sinds jaar en dag onderdeel uit van het ontwerp van steden. En wat grote koningen en keizers van weleer met hun imposante paleistuinen al vermoedden is inmiddels ruimschoots bewezen: groene omgevingen verbeteren de kwaliteit van leven. 

Bekijk groenvoorziening in parken