arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Bomenvoedingsgrond

Vraag offerte aan
Product thumbnail Bomenvoedingsgrond

Bomenvoedingsgrond is een door Heicom ontwikkeld product om bestaande schrale of slechte gronden te verbeteren. De bomenvoedingsgrond is dusdanig samengesteld dat na het opmengen met de bestaande grond een goede grond ontstaat qua zuurstofvoorziening, waterbergend vermogen en doorwortelbare ruimte.

Het substraat heeft als basis RAG-gekeurd veen en toevoegingen van houtcompost, wormengrond, beukenentgrond en biologische preparaten. Deze zorgen voor een diversiteit aan voeding en een schimmelrijk bodemleven. Heicom levert bomenvoedingsgrond volgens de meststoffenwet met analyse. De kwaliteit en goede controle door het RAG-keurmerk op de productie en grondstoffen is een extra zekerheid.

Het is tevens mogelijk om dit substraat zowel mineraal als organisch te bemesten. Afhankelijk van grondsoort, situatie, wens van de klant, renovatie, onderhoud, enzovoort, kan elk type bemesting doorgemengd worden.

Vraag offerte aan

Samenstelling:

  • Organische stof > 40%
  • pH water 5 – 7,5
  • EC < 100 mS/m

Verwerking:
Maximaal 50% door bestaande grond

  • Wordt op klantvraag geproduceerd
  • Samengesteld op uw specifieke wensen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw product. U krijgt deze snel mogelijk opgestuurd.

Reactie binnen twee werkdagen

Heicom streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op de aanvraag. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord: vul het terugbelformulier in op deze website of bel 0525 - 63 0889 om direct in contact te komen met één van onze medewerkers.