arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Heicom Sandwichconstructie

Vraag offerte aan
Product thumbnail Heicom Sandwichconstructie
Product thumbnail Heicom Sandwichconstructie
Product thumbnail Heicom Sandwichconstructie
Product thumbnail Heicom Sandwichconstructie

Deze constructie is ontwikkeld om te worden toegepast op plaatsen met intensieve verkeersbelasting waar bomenzand alleen niet voldoende is. De Heicom Sandwich Constructie (van het merk Permavoid®) wordt op een cunet van bomenzand of bomengranulaat aangebracht en ingevuld met een bomenvoedingsmedium, wat de boom langdurig van de nodige voedingsstoffen voorziet.

Wanneer dit medium is ingeklonken, ontstaat er een luchtlaag c.q. een tweede maaiveld direct onder de verharding. Deze luchtlaag dient als barrière voor de wortels en voorkomt schade aan de verharding. De units zelf zorgen voor een optimale drukverdeling, wat voorkomt dat het onderliggende bomenzand of boomgranulaat verder verdicht. Zo ontstaat er dus een optimale groeiplaats voor de bomen.

De Heicom Sandwich Constructie kan door zijn unieke conische verbinding in vrijwel alle vormen prefab worden aangeleverd. Het systeem is volledig getest op druksterkte en watervoerende eigenschappen. De testgegevens zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Vraag offerte aan
Materiaal Polypropyleen
Afmeting 708 x 354 x 150 mm
Gewicht per unit ca. 3 kg
Perforatie oppervlak > 59%
Druksterkte 715 kN/m²
Onderlinge verbinding d.m.v. conische verbindingspennen
  • Voorkomt wortelopdruk
  • Voorziet de boom langdurig van de nodige voedingstoffen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw product. U krijgt deze snel mogelijk opgestuurd.

Reactie binnen twee werkdagen

Heicom streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op de aanvraag. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord: vul het terugbelformulier in op deze website of bel 0525 - 63 0889 om direct in contact te komen met één van onze medewerkers.