arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Rhododendrongrond

Vraag offerte aan
Product thumbnail Rhododendrongrond

Rhododendrongrond is een kant en klaar eindproduct. Het hoeft niet gemengd te worden met de bestaande grond. Er kan dus direct in geplant worden. Rhododendrongrond is onkruidarm en heeft een hoog organisch stofgehalte met de juiste pH. 

De Rhododendron is een wintergroene bloeiende heester. De plant heeft zich erg populair gemaakt dankzij haar prachtige bloemen. Rhododendrons worden twee meter hoog en groeien dertig centimeter per jaar. Rhododendrons zijn er in vele kleuren en lenen zich uitstekend voor gemengde hagen. Rhododendrons zijn redelijk veeleisend wat betreft grondsoort en waterbehoefte, maar wel heel makkelijk te onderhouden. 
 

Vraag offerte aan
Gradatie 0 15 mm
Organische stof 7 - 10%
Zuurgraad pH 4 - 5,5
Lutum < 5%
m50-cijfer > 200 mu
Vochtgehalte < 50
  • Geleverd onder RAG keurmerk
  • 100% vrij is van exotische onkruiden, zoals de Japanse Duizendknoop. 

De Japanse duizendknoop, een hardnekkige plant, is de laatste jaren in Nederland flink in opmars. De plant is moeilijk te verdelgen en juist daarom is het belangrijk om groei van deze plant te voorkomen.

  • Rhododendrongrond wordt geleverd volgens BRL-protocol 9335-4.
  • Kant en klaar eindproduct

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw product. U krijgt deze snel mogelijk opgestuurd.

Reactie binnen twee werkdagen

Heicom streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op de aanvraag. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord: vul het terugbelformulier in op deze website of bel 0525 - 63 0889 om direct in contact te komen met één van onze medewerkers.