arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

De Groene Sector Vakbeurs: drie redenen om te gaan

Op 9, 10 en 11 januari 2018 vindt De Groene Sector Vakbeurs weer plaats. Op deze beurs ontmoet de groene branche elkaar. Onder andere boomkwekers, producenten, importeurs en dealers zijn aanwezig. Heicom is als producent van bodemverbeterende producten ook aanwezig. Wij ontmoeten u graag op stand 144. 

Er zijn diverse redenen om een beurs te bezoeken: geïnspireerd raken door productinnovaties, vertrouwde zakenpartners ontmoeten of uw groene netwerk uitbreiden. Heicom geeft je graag drie redenen om De Groene Sector Vakbeurs niét over te slaan.

  • Het Groene Inspiratiepark is ingericht en uitgebreid! In dit park komen alle onderdelen van het vak samen in een prachtige tuin. Je kunt met alle zintuigen de openbare ruimte ervaren, van aanleg tot onderhoud van de tuin én alles daar tussen in. Heicom ziet graag méér groen in de stad. Daarom bestaat onze bijdrage aan deze tuin uit producten voor het stedelijk gebied. Zodat groen in de stad kan bloeien, ondanks de verkeersbelasting. En zodat het water afgevoerd kan worden. Met innovatieve en duurzame oplossingen zoals ons Bomengranulaat ECO, irrigatiesystemen en sandwichconstructies.
     
  • Wijze lessen uit de praktijk. In het kennistheater wordt ieder uur een korte kennissessie van ongeveer twintig minuten gehouden. Diverse sprekers geven hun visie op relevante innovaties. Houd het programma op de website in de gaten, want er beloven inspirerende sprekers te komen.
     
  • Onze stand is vernieuwd en wij gaan graag met u in gesprek! Het afgelopen jaar lanceerde Heicom een nieuwe website en introduceerden we ook een nieuwe beursstand. We hebben onze missie opnieuw onder woorden gebracht, kort samengevat: het creëren van groen in de meest uitdagende omgevingen. We adviseren daarom graag, denken mee en hopen op die manier elkaar te inspireren. Ook Van Werven Biobased Products sluit tijdens deze beurs bij ons aan. Natuurlijke (groene) reststromen zetten zij in voor hergebruik. Je bent van harte welkom op stand 144.

De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats in Hardenberg op 9, 10 en 11 januari van 13.00 uur – 21.00 uur. De Evenementenhal vind je aan de Energieweg 2 in Hardenberg. Bestel je (gratis) toegangskaarten hier online.

Categorie
Nieuws
Datum
15.12.2017
Volgend nieuwsbericht
Vakantiesluiting Heicom