arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

Ontmoet ons op het Inspiratiepark in Hardenberg

Op 15, 16 en 17 januari staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene branche. Tijdens de Groene Sector vakbeurs is Heicom ook dit jaar te vinden op het Groene Inspiratiepark. We nodigen je graag uit om hier inspiratie op te doen!

Al enkele jaren neemt Heicom deel aan de Groene Sector Vakbeurs. Dit kennis- en netwerkmoment richt zich op de gehele groene branche, van boomkwekers, producenten en importeurs tot dealers van inrichtingsmaterialen en machines. Als leverancier van bodemverbeteraars en substraten kunnen wij natuurlijk niet ontbreken.

Het Groene Inspiratiepark

Heicom staat in én langs het Groene Inspiratiepark. Een terrein ter grootte van duizenden vierkante meters (een complete beurshal) waar alle onderdelen uit het vak samenkomen. Hans van der Weerd vertelt: “In dit nagebootste stadspark kunnen bezoekers onze producten zien en de toepassing hiervan in de praktijk. Wij werken bijvoorbeeld met een sandwichconstructie, zodat we gezonde groei kunnen garanderen ondanks zware verkeersbelasting. Dit is te zien in het park en lichten we graag toe op onze stand, aan de rand van het park.”

Van Werven

Onze collega’s van moederbedrijf Van Werven zijn ook op de beurs te vinden. Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. Op stand 145 vertellen zij u graag meer over hun bedrijfsactiviteiten, waaronder het recyclen van afval en het produceren van biobrandstoffen uit natuurlijke restproducten.

Bestel hier je gratis kaarten.
Klik hier voor meer informatie over het inspiratiepark

Categorie
Nieuws
Datum
10.01.2019
IMG_7138.JPG
3 Producten Heicom.JPG
innog.png
PersfotoDeGroeneSectorVakbeurs2018Inspiratiepark.jpg
Volgend nieuwsbericht
Terugblik: Kennisdag Integraal Toezichthouden