arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

Vakbeurs Openbare Ruimte: Heicom aanwezig op Plein Bordeaux

Op 26 en 27 september is Heicom aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte die plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar verwachting zullen meer dan 6.000 bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Heicom heet u van harte welkom aan stand 2.2.20 op Plein Bordeaux.

Gratis kaarten:

vraag via deze link uw gratis kaarten op voor de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Praktische info:
26 en 27 september 2018
10.00 – 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein te Utrecht

Categorie
Nieuws
Datum
01.08.2018
Plein Bordeaux1.jpg

Plein Bordeaux

Ons huidige klimaat zal volgens klimaatmodellen van het KNMI gaan lijken op het zuidwesten van Frankrijk. De hoogste tijd dus om kennis op te doen van steden zoals Bordeaux en ons aan te passen aan de veranderingen van het klimaat.


Klimaatadaptatie

Plein Bordeaux is een initiatief van verschillende bedrijven actief op het gebied van groen, grijs, water en ecologie. Allen zijn ze zich bewust van de noodzaak van klimaatadaptatie. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen toepassingen voor dit thema. De samenwerking heeft ervoor gezorgd dat een sfeervol plein is ontstaan, te bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Plein Bordeaux

Een oplossing voor iedere situatie

Heicom is producent van bodemverbeteraars en substraten waarmee de meest uitdagende omgevingen - zoals steden, parken en sportvelden - groen worden en blijven. Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onze missie om steden, parken en sportvelden echt groen te houden, door de kwaliteit van de bodem te verbeteren en de natuur in zijn kracht te zetten.

Het afgelopen jaar werd Heicom vaste leverancier van de gemeenten Groningen en Enschede. Heicom leverde onder meer grote hoeveelheden voor sportvelden, uniek greenzand aan een prestigieuze golfbaan en daktuinsubstraat op een uitdagende locatie in Utrecht. Bekijk hier de diverse projecten van Heicom.

Heicom ziet dat stedelijke gebieden steeds groener worden. Juist in stedelijk gebied is de doorwortelbare ruimte beperkt en is een goede grond belangrijk. Heicom kan hier als geen ander in adviseren, of op basis van specifieke eisen de juiste ondergrond samenstellen. Onder andere aspecten als water aan- en afvoer, verkeersbelasting en zuurstoftoevoer zijn hierin belangrijk. De verschillende producten van Heicom bieden een oplossing voor iedere situatie. Zo hebben we vorig jaar een irrigatiesysteem in ons assortiment opgenomen. Hierdoor is Heicom in staat producten te leveren die hemelwater kunnen reguleren, en daarmee de bomen een goede groei kunnen garanderen.

 

Volgend nieuwsbericht
Heicom in de media (Bernardus Golf)