arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Parken

'Dan zie je toch dat grond een hoop doet'

Het Vondelpark is het meest populaire park van Amsterdam. In het Vondelpark vind je het Rosarium, een prachtige rozentuin met ruim zestig rozenperken en bijna evenveel rozensoorten. In maart en oktober 2018 heeft Heicom als proef rozengrond geleverd voor het Rosarium, met goed resultaat.

Begin 2018 benaderde TC Groentechniek uit Amsterdam Heicom, met de vraag naar een juiste grond voor het Rosarium. ‘Rozen houden van veel voeding’, weet Heicom. Speciaal voor deze prachtige bloemen heeft Heicom rozengrond in zijn assortiment. Een voedingrijk en stabiel product, ziektevrij en onkruidarm, met een goede waterdoorlaatbaarheid. De analyse van deze rozengrond werd opgestuurd naar TC Groentechniek, die vervolgens opdracht gaf voor de levering van 70 kuub. Een proef in een aantal rozenperken werd gestart.

Fris blad

Herbert van Werven, directeur bij Heicom: “Vervolgens gingen wij produceren en leveren. Opdrachtgever TC Groentechniek stuurde ons vorige week een enthousiaste reactie met daarbij foto’s van het resultaat. Links op de foto de rozenperken waar geen Heicom grond is gebruikt, rechts de rozenperken met Heicom rozengrond. Bij deze grond zie je een prachtige groei en een compleet andere frisheid van het blad. Dan zie je toch dat goede grond een hoop doet!”

Locatie
Amsterdam
Medewerker
Herbert van Werven
Project fase
Afgerond
Project datum
05-04-2019
Categorie
Parken
Heicom rosarium voor-na websote.jpg

Kom in contact!

Op zoek naar de juiste grond voor uw park? Heicom geeft graag advies en/of levert de juiste producten. Neem eens contact op met onze specialist op dit gebied. Doe dit via onderstaande gegevens of laat je terugbellen middels het formulier.

 

Directeur

Herbert van Werven

Deel dit project

Volgend project
Goede verwerking in Bergentheim