arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Bomengranulaat in Zwolle

Heicom levert bomengranulaat van absolute topkwaliteit. Heicom heeft ervaring met het leveren van Boomgranulaat in de Gemeente Zwolle en omringende gemeenten in de provincie Overijssel. Door de expertise en de korte transportafstand kan Heicom van meerwaarde zijn voor het leveren van substraten in deze omgeving. We leveren voornamelijk aan gemeenten, grootgroenvoorzieners en aannemers.

Wilt u meer weten over onze kennis over bomengranulaat? Dan raden wij u aan eens verder te kijken op deze website.

Assortiment Bomengranulaat

Heicom is specialist op het gebied van Bomengranulaat. Er zijn verschillende soorten Bomengranulaat die Heicom kan leveren. Heicom Bomengranulaat RAG op basis van Basalt/Lava, Heicom Bomengranualaat Grauwacke en het nieuwe en duurzame product Heicom Bomengranulaat ECO. 

Heicom leverde aan de Pannekoekendijk in Zwolle

Heicom leverde boomgranulaat Basalt/Lava RAG, de beste oplossing onder de zwaar belaste weg van de Pannekoekendijk. Deze Bomengranulaat heeft een goed drainerende laag en bovendien een hoog organisch stofgehalte. Ook leverde Heicom zijn Bomengrond RAG.

Duurzaam Bomengranulaat 

Bomengranulaat ECO is gemaakt van zogenaamde spoorballast. Het gerecyclede breuksteen is zeer geschikt voor groeiplaatsen die veel te lijden hebben van het verkeer. Het voedingsdeel van Bomengranulaat ECO kent de unieke combinatie van klei, organische stof, meststoffen en broadleaf (voor extra waterbuffering). Deze combinatie heeft een hoog organische stofgehalte en een pH van circa 6.

Steeds meer gemeenten en aannemers zijn overtuigd geraakt van de duurzame en kwalitatieve eigenschappen van dit product. Bomengranulaat ECO is nu ruim vier jaar op de markt en niet meer weg te denken uit het assortiment van Heicom

Meer informatie en contact

Meer informatie over onze bodemverbeteringsproducten waaronder boomsubstraat vindt u op onze website. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0525 63 08 89. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen óf een offerte aan te vragen. Wij staan u graag te woord!

Producten

Direct naar

Ga direct naar de volgende pagina’s.