arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content
Naar ‘
Nieuws

Vakbeurs Openbare Ruimte: goede redenen om ons te bezoeken

Op 2 en 3 oktober 2019 staat Heicom op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Een beurs met alle denkbare producten en diensten voor de openbare ruimte. Heicom is als producent van bodemverbeterende producten ook aanwezig. Wij ontmoeten je graag op stand 2.1.18.

Het allesomvattende aanbod van deze beurs is een goede reden om een bezoekje te brengen aan de jaarbeurs in Utrecht. De beurs biedt verder lezingen over verschillende innovaties en thema’s en is volledig verzorgd. Maar Heicom geeft je graag nog twee redenen om deze beurs (en onze stand) niet over te slaan.

  • De groene sector ontwikkelt zich en nieuwe producten worden geïntroduceerd. Neem bijvoorbeeld de kunststof units die tegenwoordig onder stadspleinen en sportvelden worden gelegd. Betekent dit het einde van enkel het gebruik van bomenzand of bomengranulaat? Nee, zeker niet. Dat is altijd afhankelijk van het type project, het aantal jaren dat een boom moet groeien op een specifieke plek, etc. Wil je meer weten over innovaties óf juist over producten die al jaren op de markt zijn? Wij vertellen graag meer en denken mee in jouw specifieke vraagstuk.
     
  • Op de beurs bestaande en nieuwe relaties ontmoeten is altijd weer een feest. En daarom trakteren we ook dit jaar weer op een klein gebakje. Combineer informatie over producten, nieuwe innovaties en persoonlijk contact dus direct met een lekker gebakje op onze stand. Je bent van harte welkom!

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 2 en 3 oktober 2019 in Jaarbeurs Utrecht, Hallen 2, 3 en 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00u tot 17:00u.

Bestel je (gratis) toegangskaarten hier online.

Categorie
Nieuws
Datum
10.09.2019
Volgend nieuwsbericht
Blij dat ik rij | Chauffeur Wim van 't Ende vertelt over zijn werk bij Heicom