arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcitycloselinkedinmailotparksphonepinplussearchsportfieldstwitter Ga naar content

Daktuingrond van Heicom

Door de vergaande verstedelijking van Nederland krijgen we steeds meer problemen met overtollig regenwater en fijnstof. Vergroening van steden staat dan ook bij veel overheden op de agenda. Een vorm van vergroening die geen extra ruimte kost, zijn daktuinen, terwijl ze een heel aangename bijdrage leveren aan CO²- en fijnstofopname, het binnenklimaat en afname van hittestress.

Daarnaast hebben daktuinen ook een isolerende werking, een natuurlijke uitstraling en bieden ze bescherming tegen weersinvloeden op de dakbedekking. 

De uitdaging bij het vergroenen van daktuinen zit vooral in gewicht en laagdikte. Bij een daktuin heb je vaak beperkte laagdikte waar mee gewerkt moet worden. In deze laagdikte moeten goede omstandigheden gecreëerd worden. Er is veelal weinig ruimte om de vochtbalans op peil te houden.

Het voordeel van Heicom

Heicom is specialist op het gebied van bodemverbeteringsproducten. Al onze producten, inclusief ons hoogwaardige daktuinsubstraat zijn mengproducten en volledig natuurzuiver. Bovendien zijn de producten milieuvriendelijk en biologisch met een lange nawerking. Alle producten worden snel geleverd en zijn scherp geprijsd.

Meer informatie en contact

Meer informatie over ons daktuinsubstraat en andere bodemverbeteringsproducten vindt u op deze overzichtelijke website. Hier kunt u rustig verder lezen over onze producten en diensten. Neem voor vragen of deskundig advies op maat gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0525 63 08 89 en u kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van ons contactformulier. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. 

Producten

Direct naar

Ga direct naar de volgende pagina’s.