11 juli 2017 Heicom levert voor tweetal nieuwe kunstgrasvelden Honderden vrachtwagens die 3600 kuub zand verplaatsen… PEC Zwolle krijgt een nieuwe kunstgrasmat in het stadion. Het veld wordt ook nog eens 40 centimeter opgehoogd, zodat iedereen op de tribune de wedstrijden nog beter kan zien. Een hele operatie, maar 7 juli 2017 Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging. Want bomen willen groeien op goede gronden. 7 december 2016 Boomgranulaat ondergrond voor het Catharinaplein Het Catharinaplein in hartje Eindhoven is een belangrijke doorgang en wordt omgeven door horeca en de welbekende Catharinakerk. In het voorjaar van 2016  heeft Heicom hier Boomgranulaat RAG geleverd en geanalyseerd. 18 juli 2016 Ruimte voor de Waal Op de dijk bij de Lentse Warande zijn 81 iepen geplaatst. De 81 iepen zijn geplaatst als een ware bomenparade aan de kade van Lent. Heicom, leverancier van bodemverbeterings- producten leverde hier onder andere haar bomenzand 500 RAG.   De kade Volgende 4 items >>

Heicom levert voor tweetal nieuwe kunstgrasvelden

11 juli 2017

Honderden vrachtwagens die 3600 kuub zand verplaatsen… PEC Zwolle krijgt een nieuwe kunstgrasmat in het stadion. Het veld wordt ook nog eens 40 centimeter opgehoogd, zodat iedereen op de tribune de wedstrijden nog beter kan zien. Een hele operatie, maar het was nodig zegt directeur Adriaan Visser.

"De ontwikkelingen op het gebied van kunstgrasvelden staan niet stil. En hier in Zwolle krijgen we een veld met een betere vering en ook de kunststof garen en vezels zijn beter. Het stadion is eigenlijk gebouwd vanuit het oogpunt dat het veld een meter hoger zou komen te liggen. Dat is tijdens de bouw uiteindelijk niet gerealiseerd, maar daardoor kijk je nu soms tegen de schouders van diegene voor je aan. Door het veld nu op te hogen denken we dat het een stuk beter wordt. Uiteindelijk willen we ook net als op de Noordzijde het publiek dichter op het veld krijgen, voor een nog beter voetbalgevoel”. Heicom mocht in opdracht van SCS Sports het zand leveren. De machines en machinisten van Van Werven waren dagen in de weer om al het zand op de juiste plek te krijgen.

Kunstgras bij WHC Wezep

Nog geen tien kilometer verderop werken Heicom en Van Werven in Wezep samen aan een andere nieuwe kunstgrasmat, namelijk voor voetbalvereniging WHC. WHC krijgt, net als OWIOS vorig jaar, een kunstgrasveld. Heicom mocht hier, in opdracht van Scheffer Groep, ongeveer 4000 kuub onderbouw aanleveren. De onderbouw moet zorgen voor een goede waterdoorlatendheid. Ook de machines en machinisten van Van Werven konden hier weer aan de slag, als dienstverlener voor Scheffer Groep. 

Herbert van Werven was door deze twee projecten wat vaker buiten de deur. “Omdat de mannen van de afdeling projecten allemaal druk waren met het project Kamperlijntje, heb ik de uitvoering van deze twee projecten op me genomen. Hoewel ik uiteraard mijn huidige werk met heel veel plezier doe, heb ik er ook van genoten om weer eens buiten de deur aan het werk te zijn en samen met de jongens een project af te ronden. Op beide projecten zit ons werk er alweer op en dus kan er straks weer volop genoten worden van een potje voetbal.”

Projecten